waar? wat? risico's bescherm! meer weten? download faq contact

Abvakabo FNV gaat verder met het ontwikkelen van informatie en hulpmiddelen waarmee je zelf kunt bijdragen aan een verantwoorde omgang met nanoproducten in jouw ziekenhuis of UMC.

Wil je hierover meer informatie of ben je in contact gekomen met nanoproducten in het ziekenhuis en heb je hierover vragen? Neem dan contact op met de ledenservice. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 0900 22 825 22 (ma t/m vrij 8.30 - 17.00 uur, 10 cent per minuut). 

Disclaimer

De initiatiefnemers van nanowijzer.nl Vakcentrale FNV, FNV Bondgenoten, Abvakabo FNV en FNV Bouw en de subsidiegever het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid doen hun uiterste best om de informatie op deze site zo zorgvuldig en actueel mogelijk weer te geven. Ook streven wij naar een goede toegankelijkheid van de site. Het ontwerpen en samenstellen van de site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan. Aan de informatie op de website kunt u geen rechten ontlenen. Wij kunnen niet garanderen dat de site foutloos of zonder onderbreking functioneert.  

  • De betrokken organisaties aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid: voor de inhoud van deze site en de daarop of daardoor verstrekte informatie;
  • voor de inhoud van sites die zij niet onderhouden en waarnaar of waarvan deze site met een hyperlink of anders verwijst;
  • als er sprake is van fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Deze site is een initiatief van Vakcentrale FNV, FNV Bondgenoten, Abvakabo FNV en FNV Bouw
en mogelijk gemaakt door een subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
    >>