waar? wat? risico's bescherm! meer weten? download faq contact

“Volgens mijn baas werken wij niet met nano” 

Soms weten leidinggevenden wat er in de materialen zit, waarmee je werkt. Maar dat is niet altijd het geval. Wil je meer informatie over nano? Of ben je in contact gekomen met nanoproducten in jouw branche en heb je hier vragen over? Of heb je tips voor collega’s?
Neem contact op met een van onderstaande adressen dan plaatsen we het op deze site.
Samen worden we megawijzer!

Vakcentrale FNV
Vakcentrale FNV gaat verder met het ontwikkelen van informatie en hulpmiddelen waarmee je zelf kunt bijdragen aan een verantwoorde omgang met nanoproducten in jouw bedrijf of organisatie.

Wil je hierover meer informatie of ben je in contact gekomen met nanoproducten in jouw branche en heb je hierover vragen? Neem dan contact op met Publieksvoorlichting. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 0900 3300300  12.30 - 16.00 uur (10 c/pm).

FNV Bouw
FNV Bouw gaat verder met het ontwikkelen van informatie en hulpmiddelen waarmee je zelf kunt bijdragen aan een verantwoorde omgang met nanoproducten in jouw betonmortelsector.

Wil je hierover meer informatie of ben je in contact gekomen met nanoproducten in de productieketen van betonmortel en heb je hierover vragen? Neem dan contact op met de helpdesk. Deze is bereikbaar  van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

0900 - 368 26 89 (lokaal tarief).

FNV Bondgenoten
FNV Bondgenoten gaat verder met het ontwikkelen van informatie en hulpmiddelen waarmee je zelf kunt bijdragen aan een verantwoorde omgang met nanoproducten in jouw bedrijf.

Wil je hierover meer informatie of ben je in contact gekomen met nanoproducten in de carrosseriebranche en heb je hierover vragen? Neem dan contact op met de Arbotelefoon. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 030-2738738 (maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 13.00 uur).

Abvakabo FNV
Abvakabo FNV gaat verder met het ontwikkelen van informatie en hulpmiddelen waarmee je zelf kunt bijdragen aan een verantwoorde omgang met nanoproducten in jouw ziekenhuis of UMC.

Wil je hierover meer informatie of ben je in contact gekomen met nanoproducten in het ziekenhuis en heb je hierover vragen? Neem dan contact op met de ledenservice. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 0900 22 825 22 (ma t/m vrij 8.30 - 17.00 uur, 10 cent per minuut). 

Andere sites

Er zijn ook sites over werken met nano in de carrosseriebranche (blikopnano.nl), ziekenhuizen en Universitair Medische Centra (zorgvoornano.nl) en de betonmortelindustrie (bouwopnano.nl). 

Nog meer sites

Er zijn tal van specialistische sites over nano. Zie FAQ (Frequently Asked Questions).

Wat denken collega’s?

Wat houdt werknemers en werkgevers bezig rond nano? Zie het enquete-onderzoek. 

Zie voor de verkorte versies van de enquetes  en de volledige rapporten op blikopnano.nl, zorgvoornano.nl, bouwopnano.nl onder "meer weten".

 


Deze site is een initiatief van Vakcentrale FNV, FNV Bondgenoten, Abvakabo FNV en FNV Bouw
en mogelijk gemaakt door een subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
    >>